teniski-keya-europe

Keya Europe – защо да изберем тениските на този бранд?

Keya Europe е утвърден производител на текстилни продукти, заемащ значителен пазарен дял в световен мащаб. Компанията е собственик на една от най-големите фабрики за производство на облекла в света, чийто годишен производствен капацитет възлиза на 100 млн. артикула.

Сериозен дял в производството на компанията заемат тениските. Вече над 20 години тениски Keya се разпространяват под логото на редица търговски марки и намират широко приложение в областта на текстилната реклама.

Кои са ключовите предимства на бранда и защо да изберете текстилните артикули на маркатаза бъдещите си рекламни кампании?

Качество и безопасност със сертифицирано производство от Keya Europe

Като световен лидер в областта на текстилното производство Keya Europe организира дейността си, съобразно редица международно утвърдени правила и стандарти. Те, от своя страна, гарантират, че произвежданият краен продукт на марката е качествен и напълно безопасен за употреба.

Продуктите преминават през строги тестове за качество всеки месец. По този начин компанията гарантира, че до крайните ѝ клиенти достигат само подбрани продукти с високи нива на ефективност.

Keya Europe е Златен член в Bangladesh Germany Chamber of Commerce and Industry (BGCCI), притежава Öko-Tex®, WRAP и Organic сертификати за предлаганите продукти.

Ефективна реклама на достъпни цени

В голяма част от случаите тениските на марката Keya се закупуват от фирми в изпълнение на промоционалните им цели. Широкото разнообразие от модели предполага употребата им и като фирмено облекло, брандирано с корпоративното лого и/или фирмено име.

Независимо от целите, които си поставя компанията, купуваща тениски на едро, резултатът е ефективна реклама на достъпни цени. Ниската инвестиция, която в никакъв случай не е за сметка на получаваното качество, е сред големите преимущества на бранда.

За всяка една компания е важно да си осигури ефективна реклама при максимално изгодни цени. С белите или многоцветни модели на Keya тази цел е напълно достижима.

Отлични възможности за брандиране

Всички продукти на бранда, предвид това, че се използват активно в реализацията на различни рекламни кампании, предоставят отлични възможности за брандиране. Необходимо е да изберете моделите тениски, които са нужни за изпълнението на целите ви, наред с цвета.

В случай че вече разполагате с фирмено лого и/или ясна идея как ще бъдат брандирани артикулите ви, работата е в ръцете на избрания от вас изпълнител. Брандирането се осъществява по определена технология спрямо търсения краен резултат.

Кой е най-лесният начин да се сдобия с тениски Keya за своята реклама?

Най-изгодният и лесен начин да закупите тениски на едро е чрез рекламна агенция, която е официален вносител на рекламни материали на бранда. Такова представителство у нас, а и в цяла Европа, имат Number One Advertising.

Освен с вноса на нужното количество облекла, рекламната агенция би могла да ги брандира и да ви ги достави. Нужно е да изберете модела, цвета и количеството рекламни тениски, които са ви необходими. Впоследствие уточнявате детайлите около брандирането, уговаряте сроковете и готовите рекламни артикули биват доставени.

С доверен доставчик на рекламни артикули, осъществяващ комплексен набор от услуги, можете да изпълните успешно бизнес рекламните си цели.

Виж още по темата