Магнит за мъжките ръце

Коя е най-притегателната част от женското тяло за мъжките ръце? Разбира се, че дупето!

Според проведено изследване на голям брой мъже (със средна възбудимост и хетеросексуална ориентация) най-голяма магнетична сила и инстинктивно желание „да пипнат” има това женско продължение на гръбначния стълб, което често жените неглижират. Оказва се, че точката на пречупване на по-голямата част от женските комплекси е най-апетитна за другия пол. При това в рамките на изследването се установява, че размерът наистина има значение и то с положителен резултат за добре оформените, обли и съвсем не малки дупета.

Колко пъти сте заставали пред огледалото в поизкривена поза, за да видите как ви стои този панталон отзад – опъва ли се, ама много ли е тесен, може би все пак е малко прекален. Всъщност често става въпрос са заявяването на вашата сексуална претенция и понякога жените се чувстват неуверени да направят такава. Едно добре подчертано дупе е символ на женственост, носеща неизменния сексуален контекст и желание за размножителна активност. Така,че мили дами не прикривайте едно такова достойнство с блузка вързана на кръста или пък размъкнат пуловер, които да закрият стърчащите според вас несъответствия на физиката. Именно тези „недостатъци” привличат вниманието към вас и можете да бъдете забелязана и отбелязаната, като жена.

Наистина То има такава магнетична сила за погледите, а също и за ръцете на противоположния пол. В някои заведения негласно или пък гласно е упоменато, че сервитьорките „не се пипат” и тук за всеки е ясно,че едва ли подпийналите и невъзпитани клиенти ще дърпат сервитьорката за носа или пък за косата. Обект на внимание и „уважение” е отново негово величество дупето. Подобна пошляпваща проява се третира, като неуважение към личността на една дама, но ако се замислим в еволюционната парадигма, това си е чисто уважение.

Разбира се, че не е честно жените да бъдат третирани само като една функция, но все пак позволете на другия пол да оглежда, за да може да ви „уважи” и одобри. Понякога с даването на тази възможност му давате шанс и да се приближи към вас, а може и да ви заговори. Не забравяйте, че ние сме хора, но имаме и инстинктивна природа. Тук на Балканите подобно уважение е честа реакция на одобрение от страна на мъжкия пол, но в САЩ за един поглед можете да осъдите шефа си за сексуален тормоз, да набедите някой колега така,че той да прекара денонощие в ареста или пък да го отведете на съд. Но едва ли някоя от вас би се нахвърлила с обиди и заплахи за арест към одобрен от нея кандидат.

В Италия разбира се нещата стоят различно- съдът във Венеция постановява (по повод оплакала се дама от садистичен, биещ подчинените си по дупетата шеф), че този шеф, който сметне, че е необходимо може да поддържа трудовата дисциплина с бой по дупета, с условието това да не носи сексуален контекст. Слава Богу, у нас засега този дисциплиниращ метод е добре разпространен само в детските градини.

Почти всички сме виждали тотемите на плодородието, правени от древните култури- те обикновено представляват женска фигура, която има ясно оформени и изразени гърди, както и седалищни части. Понякога тези фигурки дори нямат глава и това не е случайно, защото символите на женственост, създаване на живот и заявка за удоволствия са еднотипни за всяка жена. Тези символи се възприемат и разпознават като преимущества,а закриването и притеснението то тяхното съществуване само ви напрягат. Помислете добре, защото ако се притеснявате от една такава заявка са сексуално присъствие може би не в дупето е проблема,а в това,че вие не сте готови да се заявите като обект на желание.

Всяка жена одобрява мъжкото внимание върху интимните си задни части, дори толерира и „пошляпването” стига то да е от ръката на любимия и вниманието да е от подходящия според нея кандидат. Дами демонстрирайте прелестите си, за да заявите собственото си сексуално присъствие в обществото и да бъдете забелязана от противоположния пол.

Виж още по темата