Наоми Кембъл споделя…

41-годишната моделка споделя в пресата за прословутото си минало, гаджето си, пластичните операции, а също и за диетата си и какво прави, за да поддържа красотата си. Ние от сп. Gizdava ще споделим с вас тайните на Наоми. Приятно четене!

Въпреки авантюристичното си минало, борбата с наркотиците, гневните изблици и етически скандали, Кембъл успява все пак да запази репутацията си на модна богиня. Доказателство за това  е фактът, че зашеметителния супер-модел работи и до днес. Тя все още участва в модните дефилета на редица големи имена като Givenchym, Cavalli, Dolce & Gabbana и т.н., снима се за корици на известни списания и като цяло може да се каже, че е активна в своята кариера. Самата Наоми казва, че когато получи предложение да участва някъде, работа, която е вършела преди 20 години, е едновременно изненадана и поласкана.

Относно поддържането на красотата, тя споделя, че си прави доста маски на кожата, за да я поддържа чиста и еластична. Относно пластичните операции, тя признава, че не е против когато човека го прави за себе си, а не за някой друг. Красавицата разкрива също, че няма проблем с това да остарее и съответно външният й вид да се промени. Бурното, изпълнено с насилие от страна на Наоми, минало ни е добре познато. Моделът е бил многократно обвиняван за извършване на актове на насилие срещу служители, полицаи и дори своя терапевт. Темата тя коментира като казва, че всички хора допускат грешки, а също и, че е по-важно как човек се справя с тях и със своя собствен живот. Въпреки всички проблеми, Наоми има голямо сърце и се занимава с няколко благотворителни кампании като за миналата  година получава награда от ЮНЕСКО за хуманитарните усилия, които полага.

Въпреки че Кембъл е обявена за световен супер-модел, тя разкрива скромната си страна, казвайки, че самата тя не намира тази дума за съвсем уместна. Самата тя никога не би се определила по този начин.

Моделът споделя също, че е отдадена на диета, включваща коктейл от кленов сироп, лют червен пипер, лимонов сок и вода за пиенеи нищо друго. Без абсолютно нищо друго за ядене или пиене, Кембъл поддържа форма с подобен хранителен режим вече няколко години. Тази процедура се прави за по около 18 дни, три пъти в годината.

Интересен е фактът, че в началото на своята кариера, при задаването на въпрос как моделката поддържа форма, тя отговаря, че не се подлага на диети, пие алкохол от време на време и дори пуши цигари.

Явно доста години по-късно, след натрупан доста голям житейски опит, Наоми все пак е решила да се обърне към малко по-здравословният начин на живот.

Виж още по темата