8 условия да съблазнявате

Летният сезон определено дава  възможности за повече запознанства, случайни срещи и разговори. Всяка  жена  би желала да е бъде оценена по достойнство, да има голям брой ухажори пък били те и за една вечер. Самочувствието и погледът на дамите се превръщат в хипнотизатори за мъжкото присъствие при определени обстоятелства. Случвало ли ви сее да се питате как е възможно точно това момиче да има кавалер или пък какво намират  мъжете в точно тази жена? Обикновено отговорите остават мистични и през отсянка от не особено  бяла завист си давате сметка, че не предпочитат вас на връх всичките ви качества. Как е възможно това, когато думата „жена” е синоним на „съблазнителка”?

  • Първото условие за да се почувствате съблазнителка е да искате да бъдете такава и да си повярвате. Не е трудно да играеш роля, която доставя удоволствие и предизвиква положителни погледи и усещания. Повярвайте си. Няма телосложение или  визия, която  може да смая всичко, ако притежателката й не я чувства по този начин.
  • Не се сравнявайте. Това не е нужно нито на вас, нито на който и да било друг. Вие сте уникални и това е чарът на разликата.
  • Мъжете не са момичета и това вече ги прави различни. Не се опитвайте да отгатвате желанията им или техните мисли. Те са различни и мислят и действат по различни начин,  така че съпоставка между вашето и тяхното мислене е губене на време.
  • Необходимо условие е жената да си бъде „жена” и да се държи като такава. „Железни лейдита”, които могат да се справят със всичко сами е трудно да бъдат ухажвани. Не е нужно да се забравя независимостта, а просто позволете на мъжа да  бъде кавалер и ще се учудите, но и за него това е удоволствие. Мъжете също биха искали да бъдат  герои предоставете им тази възможност.
  • Позволете си да поиграете на „гоненица” с обекта на желанието ви. Ако сте  просто жертвата  на ловец, ще се поставите  в неактивна позиция, което прави нещата да не зависят от вас. Бивайки прекалено напористи, лесно ще изплашите несигурните джентълмени. Балансирайте – така ще объркате „противника”.
  • Ритуалът на съблазняването лесно би могъл да  примами повечето мъже в интимна близост, особено ако това става в летния период. Съвсем друга би трябвало да е тактиката, когато става дума за любов. В този случай съблазняването трябва да е по – дълготраен процес  и вие да ставате все по- желана.
  • Грижете се за външността си – всеки подарък поразява първо с опаковката си. Няма значение дали сте феминистка, интелектуалка или манекенка – ще ви посрещнат и преценят по външния вид. Една от най- силно развитите сетивности при мъжете е обонянието. Заложете на  не особено силен, но запомнящ се аромат, лична хигиена и лек намек за сексуалност от подходящ тоалет. Не показвайте всичко и оставете на мъжа да развихри фантазиите си. 
  • И не на последно място- тренирайте съблазняването. Излизайте по заведения, оглеждайте се и заговаряйте мъжете, които ви харесват. Ако стоите вкъщи или в кварталното кафене с приятелки трудно ще натрупате нужния опит. Условието е да ви е забавно.

Виж още по темата