Как да изберем подарък за мъж?

Какъв подарък може да зарадва истински вашата силна половинка? Понякога отговорите са доста прозаични, но пък имат невероятен успех. И естествено не става въпрос за въдица, нова джанта или пък портфейл. Тези неща ги оставете на него. Не му се месете как да се облича, какви цветове да носи и не намеквайте, че мобилният му вече е демоде. Направете така, че подаръкът да е удоволствие, а удоволствието да е толкова изкусително, колкото само подарък може да бъде. Подарете на мъжа това, което той желае в незабравима опаковка- подарете му себе си.

1. Купете си еротично бельо (предпочитаното от мъжете според статистиката е червеното или комбинацията от черно и червено), но не му позволявайте да го свали веднага, а дайте възможност на сетивата му да ви възприемат напълно и тогава се отдайте на удоволствието.

2. Направете му стриптийз можете пак да се подготвите с еротично бельо, но не започвайте от него при свалянето на дрехите. Разположете много свещи из стаята (може и ароматни, но не прекалявайте, изберете тези, които може да въздействат като афродизиак). Може да пуснете музика, но и без музика танцът ви трябва да е плавен и нежен. Не бързайте с разсъбличането и оставете последното върху вас да остане в неговите ръце. Сега на запад е много популярен стрийптизът като аеробика – така, че ако потренирате еротичните танци ще подобрите и фигурата си.

3.Можете да направите малко по – смела стъпка и да поднесете един по нетрадиционен подарък, който ще закупите от секс шоп Така няма начин да не зарадвате и изненадате половинката- изберете уред за стимулация, кремче за възбуждане, чифт белезници или латексов костюм. Така ще изненадате партньора и ще го стимулирате да прояви желания и вкусове, които досега не е демонстрирал.

4. Направете масаж. Всеки масаж може да бъде еротичен, ако е направен с желание и с отдаване към партньора. Не е нужно да сте тайландска масажистка, за да накарате човека до вас да изпита невероятно удоволствие. Вземете следните ароматни масла и запалете ароматна лампичка: капнете в ароматната лампичка най- много 1-2 капки от: мента или розмарин или мандарина (може да смесите 1 капка от едното етерично масло и 1 капка от другото) или купете масажно масло от аптеката, ако не намерите специални масажни кремове, то фирмата “Икаров” предлага опаковка специално за масажи в голяма разфасовка. Загрейте предварително леко масажната смес на праното или просто на стайна температура ( но не прекалявайте и  внимавайте да не изгорите партньора) и започнете да разтривате бавно врата, гърба  раменете и можете да преминете към ерогенните зони.

5. Изненадайте го с вечеря приготвена от вас, която да поднесете на нетрадиционно място по нетрадиционен начин Например облечете секси бельо и поднесете лека вечеря. Едва ли партньорът ви ще се нахвърли върху храната затова наблегнете на коктейлите.

6. Една обща баня ще ви разгорещи. Използвайте ароматни масла за ваната, ако нямате вана  ги поставете в банята (спазвайте пропорцията максимум 1-2 капки за вана или малка стая). Избягвайте индийските пръчици, освен ако партньорът ви не обича особено много някой специфичен аромат от тях, защото те са доста силни като аромати.

Подаръкът към любимия човек е интимен дар и е израз на общите ви отношения. Понякога мъжът до вас се нуждае от прегръдка, от изслушване или от скокове с бънджи. Когато правите подарък властта и решенията за това какъв и как да бъде поднесен той са ваши.

Виж още по темата