евтини рекламни материали

Eвтини рекламни материали – перфектен вариант да направите добро впечатление

Бизнесът днес не би могъл да се справи с нарастващата конкуренция, ако не инвестира в своята реклама. Компаниите прилагат разнообразни комбинирани подходи за промотиране, като се доверяват както на станалата популярна напоследък дигитална реклама, така и на сувенирната, избирайки евтини рекламни материали.

Сувенирната реклама е широко прилаган и добре познат маркетинг подход за мнозина малки и големи бизнеси у нас и по света. Тук ще ви разкажем защо подобно бюджетно решение е добре дошло. Ще ви дадем и конкретни примери за евтини рекламни материали, които бихте могли да използвате.

Защо си струва да се доверите на бюджетните решения за изработване на рекламни материали?

Това, което крайният клиент най-много цени, е фактът, че на него му се подарява практичен артикул. Такъв, който той би могъл да използва в ежедневието си по един или друг начин. Когато този предмет е брандиран с лого, послание, име на фирмата и други, той ще послужи като мощен инструмент за популяризиране на бранда в дългосрочен план.

Погрешно много предприемачи, главно новостартиращи такива, смятат, че зад ефективността на дадена рекламна кампания стои високата цена. Тук е моментът да споделим, че невинаги цената е определящ фактор. Бюджетните решения за брандиране на рекламни материали са сигурен показател за това.

Те са доказателство, че дори и да платите за изработване на рекламни материали от 2 до 5 лева за брой, те могат да са също толкова добър промотиращ и полезен за клиента ви подарък.

Между какви видове рекламни материали бихте могли да избирате, в случай че разполагате с ограничен бюджет?

Рекламната индустрия се развива значително в последните години, което ѝ дава възможността да ви предложи достъп до широка гама от видове рекламни материали. Компаниите в сектора предлагат брандиране на рекламни материали за продукти от порядъка на между 2 и 5 лева за брой, които са не по-малко впечатляващи и полезни.

Ето и няколко идеи за рекламни материали, между които да избирате. Разпределихме ги в две категории – примерен каталог с артикули от 2 лв./брой и такива от 5 лв./брой.

Рекламни материали – каталог с артикули до 2 лева

Представяме ви едни от най-популярните идеи за рекламни материали в категорията. Имайте предвид, че цените са ориентировъчни. В зависимост от това на коя рекламна агенция ще се доверите, какъв тип, големина и други специфики притежават същите, цените може да варират.

Ето кои и са най-популярните продукти на тази цена:

 • Стойка (държач) за мобилни телефони за автомобили;
 • LED фенерчета с ключодържатели;
 • Бележници, изработени от рециклирана хартия;
 • Брандирани текстилни торбички;
 • USB лампи за лаптопи;
 • Слънчеви очила;
 • Домино и компаси.

Тези идеи за брандирани рекламни материали са идеални за фирми, разполагащи с ограничени бюджети, които искат да направят добро впечатление, подарявайки ги на клиентите си.

Рекламни материали – каталог с артикули до 5 лева

Тук асортиментът от брандирани рекламни материали се разширява значително. Освен изключително практични за получателите си, тези идеи за промотиращи артикули  представят бранда ви дългосрочно.

Ето и нашите идеи за брандирани рекламни материали с цена на брой до 5 лева, на които да се доверите:

 • Калъфи за лаптопи;
 • Рекламни тениски;
 • Спортни бутилки;
 • Чаша за многократна употреба;
 • Дъждобран;
 • Чадъри и други.

Независимо на кой тип материали за реклама ще се доверите, имайте предвид, че изборът на рекламна агенция, която да ви ги предостави и брандира, е ключов.

Виж още по темата