Идеи за коледна украса

Закъснявате с коледната украса на дома, а и децата настояват да направите нещо по въпроса? Вижте как можете бързо да постигнете уникални резултати само с помощта на принтера вкъщи.

Гирлянди и играчки за елхата? Бързо и лесно!

Елхата е центъра на всяка коледна украса, затова трябва да изглежда впечатляващо. За целта можете да се доверите изцяло на своето въображение и да направите сами гирлянди с нестандартни форми, чиито контури сте отпечатали на принтера.

Ако въображението ви предпочита да си почива, то можете да черпите наготово от впечатляващите предложения, които Brother ви предлага в своя Creative Center (creativecenter.brother.eu). Там ще намерите страхотни примери за това какво можете да направите само със собствените си ръце и принтер под ръка. Разбира се, има специална коледна секция, която предлага изумителни произведения от хартия.

Ако отпечатате и изрежете цветни фигурки (напр. еленчета, снежинки, Дядо Коледа) или поздравителни надписи и ги залепите по прозорците на дома, входа и офиса, със сигурност ще повишите коледното настроение на всички, които минават наоколо.

Картички за всички от сърце

Защо да купувате конвенционални картички, когато можете да направите уникални такива и истински да зарадвате получателите им. Няма нищо по-приятно от това картичките да са с персонално послание!

Цветните мастилено-струйни и лазерни принтери на Brother имат оптимизиран път на хартията, и могат да работят и с носители с по-голяма дебелина, така че вашите картички ще радват не само очите, но и ръцете.

Моделите InkBenefit на японската марка разполагат с големи мастилници, така че можете спокойно да отпечатате голям брой картички, без това да ви струва цяло състояние.

Ако вие самите получавате много картички и искате да запазите спомена за тях и след празниците, можете просто да ги сканирате на мултифункционалното устройство. Моделите на Brother позволяват да сканирате директно на мобилния телефон или в облака за съхранение на данни като Google Drive, Dropbox, One Drive и др. Така тези мили спомени ще са винаги на ваше разположение.

Снимките като сладък спомен

И накрая… можете да запазите духа на тези светли празници още дълго време през годината, ако просто отпечатате снимките от коледното тържество, партито с колегите, новогодишните фойерверки и наздравицата с шампанско.

Актуалните модели цветни мастилено-струйни принтери Brother печатат с резолюция 6000х1200 точки, което е гаранция за истинско фото качество на отпечатаните снимки. Използваните мастила Innobella пък обещават спомените ви да останат неизменно ярки и цветни – тяхната трайност достига 100 години!

Виж още по темата