Изпробвано

Нека да си го кажем направо. Никоя от нас не се събужда всяка сутрин с уникален външен вид. Това разбира се е повече от нормално. По-важното е дали се грижим добре за себе си и какво правим по отношение на здравето и добрия външен вид. Сп. Гиздава е тук, за да сподели с вас някои хитринки за неустоим външен вид. Подобрете състоянието на кожата си и ефекта на грима.

Не се паникьосвайте, ако не можете да се справите с кожата си или ако гримът ви никога не се получава по начина, по който искате. Следвайте някои от професионалните техники и съвети и ще подобрите кожата си, а и рутината на гримиране. Подчертайте основните си качества и не понижавайте самочувствието си – в никакъв случай.

Възобновете кожата

Експертите ни учат на това как да заличим следите от безсъние. За да създадете впечатлението за свежа кожа, трябва да изберете оцветен освежител вместо фон дьо тен. След това допълнете изчистената база за грим с бежов цвят върху очите. Използвайте молив за очи, за да прикриете червенината в чувствителната зона около очите.

Коректор?

Ако искате да използвате най-добрите козметични продукти, за да прикриете акнето си, е много важно да изберете формула, която няма да запуши порите ви! Експертите съветват да използвате базовите продукти, които съдържат голямо количество салицилова киселина. Този елемент ще позволи на кожата ви да диша естествено и предлага меко лечение на вашият проблем.

Супер нежни устни

Имайте предвид следния трик. Използвайте крем за очи, за да хидратирате устните си и да предотвратите дехидратация. Нанесете съвсем тънък слой от формулата върху устните докато се приготвяте за специално излизане или преди сън. Оставете устните ви да абсорбират крема преди да отпиете или хапнете каквото и да било.

Пропуснете сините сенки за очи

Сините сенки за очи са от онези продукти, които или ще ви придадат невероятно излъчване, или тотално ще опропастят визията ви. Когато се прилагат на долният клепач, определено ще засилят кръговете под очите ви. Тайната, за да се прикрият тези малки недостатъци, се крие в употребата по-скоро на сиво, черно или тъмнозелени сенки за очи.

Топло розово за устните

Абсолютно достатъчно е да нанесете нежен розов отенък върху устните си, ако искате да привлечете вниманието, като отклоните същото от далеч от перфектното състояние на кожата ви. Независимо от тена на кожата, опитайте този прост трик за грим и проверете дали работи за вас и вашият случай.

Прекалено тънки вежди

Изтънените вежди са един от най-често срещаните проблеми при жените. Милиони се борят с правилното оформяне на веждите всеки ден. Тези, които ги оставят отново да израснат, трябва непременно да инвестират в богат на протеини гел. Тази иновативна формула ще ускори растежа като по този начин ще ви улесни в по-нататъшното им оформяне. Използвайте продукта най-малко три пъти на ден, за да усетите разликата. 

Виж още по темата