Коледни филми

В това чудесно време на годината не можем да се разминем без да изгледаме някой и друг коледен филм – най-малкото те тепърва ще се завъртят отново на малкия екран. За да допълните коледното настроение, за да се пренесете в един друг, чужд на нашия, свят просто подберете любимите си филми и си направете един Коледен маратон. Няма нищо по-хубаво от това да съберете цялото семейство вкъщи в неделя сутрин докато навън е студено и вали сняг, още по пижама да си пуснете филмче, да направите горещ шоколад за всички и просто да си отпочинете.

Комедия или не, филмът ще ви събере с вашето семейство и ще ви накара да се забавлявате заедно, да споделите хубавите моменти, ще ви накара отново да мечтаете или да си припомните за времената, в които с чистото си детско сърце вярвахте в Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата.

Защо захвърлихте тези мечти? Човек вижда само това, което знае и в което вярва. Отворете сърцето си отново и допуснете коледния дух да завладее и сгрее душата ви. Мечтите са нещото в този свят, което можете да вземете без да заплатите обратно. Мечтайте! 

А междувременно ние от сп. Gizdava ще ви подскажем с нашите топ филма на всички времена.

Номер 1. Нашето първо място директно се отправя при „Сам вкъщи”. Поредицата, която независимо от времето и пространството винаги ни кара да усетим празника. Не минава година, в която не си пускам филмчетата поне по веднъж. Просто този филм е задължителен. А най-важното, поуката – празникът не е празник, ако не е споделен с някой човек близък до нашето сърце. Семейството е най-важното на този свят и именно Коледа е онова време от годината, което ни го напомня. Като бонус ще получите задушаване от смях, много забавление, уникални моменти и запомнящи се реплики. Освен всичко „Сам вкъщи“ е сред най-успешните комедии за всички времена с приходите от 533 800 000 долара.

Номер 2. „Договор за Дядо Коледа” е перфектният избор. Телевизионната комедийна звезда Тим Алън прави своя първи телевизионен дебют именно в тази комедия като превръща филма в истинско съкровище! Алън участва като Скот Келвин, разведения баща на Чарли. Доведеният баща на Чарли и майка му вече са му съобщили ужасната за всяко дете новина, че Дядо Коледа не съществува. След известни перипетии се оказва, че Скот случайно убива е самия Дядо Коледа, мислейки го за натрапник. Поради законови норми известни като „Клаузите на Дядо Коледа”, Скот наследява забавната работа. Претърпява редица физически промени, трупа тегло, пониква му дълга брада и се среща с елфа Бернард. От тук насетне следват магични преживявания на Северния полюс. Филмът е доста оригинален и много поучителен за малчуганите.

Номер 3. „У дома за Коледа” е комедия за един колежанин – Джейк Уилкинсън, който дни преди Коледа се събужда в пустинята облечен като Дядо Коледа. Но бедата е в това, че трябва бързо да се прибере в Ню Йорк до Бъдни Вечер, защото, ако не успее баща му няма да му подари обещаното порше. А междувременно и приятелката му е на път със училищният плейбой… Така започва неговото голямо и забавно пътуване на стоп да дома. Ако сте фенове на истинските комедии, това е филма за вас. Обещано забавление и смях нон-стоп. 

Пригответе се за приятното изживяване, който и филм да изберете, с много пуканки и много усмивки. 

Весели празници!

Виж още по темата