Лесни пет-минутни прически

Вижте предложенията на сп. Gizdava за лесни прически, които бързо ще решат проблемите на косата ви. В натоварените сутрини и забързано ежедневие вие ще изглеждате неустоими и привлекателни.

Ние всички искаме да изглеждаме страхотно без значение какво е събитието и времето, на което трябва да присъстваме. Когато сте изправени пред онези ужасни дни, в които косата ви просто има собствено мнение по всички въпроси и сте нетърпеливи да преосмислите външният си вид, не забравяйте, че няма ограничение за творческите възможности, когато става дума за оформянето на дълги красиви кичури. От рошави вълни и разхвърляни кичури до бързите опашки и хлабави кокове, вие имате толкова много възможности като се има предвид факта, че бързате!

Така че, ако искате да се чувствате стилни и готини всеки ден определено трябва да опитате нашите предложения. Тези стилове ще добавят нещо интересно към вашата поява. Един от много бързите начини да преодолеете проблема с прическата е като хванете машата и си направите едни бързи, подскачащи къдрици. Можете да създадете страстен, разхвърлян стил или пък обратното – красиво изваяни букли. Друг много прост начин да актуализирате вашият външен вид е като оплетете прекрасна лента за глава, както е показано на снимката, която работи невероятно за права и къдрава коса. Аксесоарите са друг полезен метод, който ще ви накара да се откроите. Затова украсете косата си с нещо интересно и се забавлявайте.

Когато не ви остава никакво време да си измислите прическа, камо ли да я реализирате, винаги помнете, че има много стилове, които можете да опитате. И след като разпиляната, неглижирана прическа е толкова популярна, вашата работа се улеснява. За секунди ще бъдете готови. Можете да се спрете на така нареченият стилен кошер, който не само, че се постига много лесно, но също и изглежда невероятно секси и женствено. За постигането на ретро ефект можете да вдигнете наполовина косата в плитка и около нея оформете рошавите кичури с помощта на няколко фиби. Добавете лак за коса и сте готова.

Какво друго можеш да направиш за пет минути? Усукана или отпусната опашка. Въпреки че е лесна за създаване, тази прелест има невероятна сила и ще окаже невероятно въздействие на цялостният ви вид. Тази прическа е изключително гъвкава. Започнете с разделянето на косата си, а след това я закрепете с тънък ластик. Можете да създадете къдрици или просто да я оставите леко разрошена. Резултатът ще бъде един и същ – абсолютно страхотно и закачливо. Вдъхновяващо, нали?

Опашките. Вече легендарната пони-тейл са определено най-добрият избор. Никога няма да се изчерпат вариантите, в които ги има. Високо или ниско, разхвърляни или лъскави, тази неподвластна на времето прическа може да ви спаси от сутрешната нервна криза по това, че не знаете какво да направите с косата си. Завоалирайте ластикът, с който сте вързали опашката като усучете един кичур в основата около него. Изглежда сладурско, нали? Говорейки за сладурски неща, никога няма да сбъркате, ако си направите странична плитка. Ще сте готови за броени минути.

Виж още по темата