vitaslim продукти здраве красота

Vitaslim – висококачествени продукти за вашето здраве и красота

Продуктите на френската марка Vitaslim следват в разработката си съвременните концепции, свързани с най-добрата грижа за здравето и красотата. Брандът предлага високо качество и натуралност, съчетани с ефективни формули и иновации. Основните и водещите продукти се произвеждат със синергично действие, комбинирайки формули, взаимно подсилващи действието си. Подчиняват се на тенденцията и схващанията за красота и здравословен начин на живот, произтичащи от вътрешното здраве и хармония.

Витаслим си партнира ползотворно със световни компании, които заемат лидерски позиции като производители на хранителни добавки с естествен произход. Продуктите на марката се произвеждат от Capsugel – фармацевтична компания, в нейните заводи Colmar на френска територия.

Витаслим продуктите не съдържат ГМО, консерванти, захар, оцветители и глутен. Съставките, вложени в серията, притежават сертификати за качество и произход и са с клинично доказана ефективност. Технологията чрез въвеждане на течни екстракти в твърди желатинови капсули осигурява бърз ефект и безопасност на съставките.

От 2009 г. насам, откогато продуктите на френския бранд са на европейския пазар, те стават все по-популярни заради своя естествен произход, качество и разнообразие. Полезните им ефекти са в различни посоки.

За стимулиране на имунната система

Комбинирани продукти като имуностимулиращия комплекс Tiranol и живите витамини Live Vitamins съдействат за укрепване на имунната система, като освен това Live Vitamins оказват положително въздействие и върху щитовидната жлеза, мозъка и зрението.

За здрави стави и кости

Сред естествените продукти на марката е и Collanol, съдържащ екстракт от корен на куркума и интактен колаген. Активните съставки действат синергично, за да се възстанови нормалното състояние на ставите, сухожилията и хрущялите и да се подобри подвижността.

За подкрепа на стомашно-чревния тракт

Капките Pro Combo baby комбинират пробиотични щамове, осигуряващи добро равновесие на чревната флора при бебета и малки деца.

За баланса на чревната флора помага и синбиотикът Pro Combo, доставящ живи пробиотични култури, за да се регулира чревната перисталтика, особено след прием на антибиотици, и да поддържа микробния баланс.

За подобрена дейност на сърдечно-съдовата система

Продуктът Visilife може да използвате както за подобряване на дейността на сърдечно-съдовата система и нормализиране на холестерола, така и за подсилване на паметта и концентрацията. Маслото от крил във формулата е източник на омега-3 мастни киселини и подобрява зрението, а астаксантинът е естествен антиоксидант, предпазващ ДНК в клетките и забавящ стареенето.

За поддържане на телесното тегло

Vitaslim LINE е популярен продукт за успешно поддържане на здравословно тегло. Биологично активните вещества съдействат за оформяне на фигурата и осигуряват дълготраен ефект. С подпомагане на метаболитните функции и освобождаването на енергия от тялото хранителната добавка допринася за поддържане на съотношението между мастна и мускулна маса и избягване на проблеми, свързани с наднорменото тегло.

Със своите уникални течни формули повече от 10 г. продуктите на Витаслим продължават да бъдат едни от най-търсените. Във всяка онлайн аптека може да откриете голямо разнообразие от хранителните добавки на френския производител, за да направите възможно най-точния и правилен избор. Високото им качество и естествен състав ще повлияят положително на здравето ви и ще се погрижат за вашата красота.

Виж още по темата