По-здрава и хидратирана кожа със специалните приложения на Derma-Act

По-здрава и хидратирана кожа със специалните приложения на Derma-Act

Derma-Act е специализирана клиника за осигуряване на процедури по здраве на кожата, косата и тялото и по разкрасяване. Те работят с невероятни продукти, които могат да гарантират отлични резултати дори след кратко прилагане. Специалните им предложения могат да ви осигурят по-здрава и хидратирана кожа за високо ниво на комфорт, здраве, красота и съвършенство.

Само сега имате невероятната възможност да вземете някои от най-новите им пакети с процедури за по-хидратирана и здрава кожа. Офертите са валидни до 09.01.2024г. така, че побързайте и вземете още днес промоционални процедури за лице от Derma-Act.

Пакет Pure

В пакет Pure са включени карбонов пилинг и PRP. Той е особено подходящ за мазна и склонна към акне кожа, но все пак може да се прилага и при всеки друг тип кожа за постигане на по-високо ниво на хидратация и здраве. Лазерният карбонов пилинг, съчетан с Platelet Rich Plasma (PRP) създават стегнатост, плътност, еластичност, почистване, хидратация, изсветляване и подобрено здраве на кожата.

Пакет Smooth

Пакет Smooth включва CO2 и Saypha Rich 1 ml. Той е отличен избор за хора, които искат да изчистят и освежат своята кожа. Лазерно подмладяване с CO2, регенерация на кожата, скинбустерът Sauna Rich осигуряват подобряване на текстурата на кожата, подобряване на нейната стегнатост, изглаждане на бръчките, възстановяване на еластичността и постигане на отличен ефект дори и след първата сесия.

Пакет Bliss

Пакет Bliss съдържа Palomar за лице и продукта PhilArt 2 ml. Той се използва със страхотни резултати за справяне с признаците на стареене. Използва се лазерен лъч Palomar за стимулация на самовъзстановяването на кожата и постигане но повече здраве и стегнатост. Същевременно се прилага и скинбустер PhilArt за подобряване на характеристиките, здравето и хидратираността на кожата. Този пакет може да се прилага за всеки тип кожа и във всяка възраст, в зоните, засегнати от признаци на стареене.

Пакет Grace

Пакет Grace включва PicoSure и RRS HA Long Lasting 3 ml. Прилаганите тук процедури осигуряват подмладяване на кожата и подобряване на нейните визия и здраве. Използва се лазерно подмладяване чрез PicoSure, за да се осигури въздействие върху дълбоките слоеве на кожата. Ще забележите свиване на порите, подобрена текстура, изравняване на тена и намаляване на фини линии и бръчки. RSS HA Long Lasting е хибриден инжекционен продукт, който представлява и филър, и скинбустер. Идва с хиалуронова киселина и 15 аминокиселини. Подобрява хидратацията, действа антиоксидативно и създава здрава, красива и сияйна кожа.

Пакет Flow

Пакет Flow включва HIFU и Juvederm Volite 1 ml. Той е предназначен за онези, страдащи от липса на еластичност в кожата и, съответно, от нейното отпускане. Използва се неоперативен лифтинг с HIFU, за да се подмлади кожата с приложение на ултразвук и, посредством системата DOUBLO-S, да се осигури по-висока ефикасност за метода и да се подобрят крайните резултати от използването му. В допълнение е включен и скинбустер Juvederm Volite, чиято цел е да осигури оптимална дълбока хидратация на кожата. Но не спира до тук, тъй като осигурява лифтинг ефект, подобряване на еластичността ѝ и на цялостния ѝ вид. Продуктът се прилага еднократно и действа с дългосрочен ефект от до 6 месеца.

Виж още по темата