18 практични съвета за дискотека

Всяка дама трябва да цени своето време и да го разпределя балансирано между ежедневните си задачи, половинката си и релакса. В този брой на сп. Gizdava ще поговорим именно за релаксиращата част. А какво по-освежаващо и релаксиращо от излизането с приятели на кръчма, бар или дискотека.

Но каквото и да правим, някак все нещо успява да изникне, което да превърне вечерта в нетолкова релаксираща, а леко изнервяща.Ето защо представяме на вниманието ви 18 практични съвета, които ще намалят шанса нещо да се обърка по време на вечерта.  

1) Не използвайте сух дезодорант против изпотяване, ако сте с черна рокля или блуза. Ще ви остави петна, ползвайте течен.

2) Винаги носете със себе си някое бонбонче, в случай че на някоя приятелка или на вас ви прилошее. Не носете шоколад или нещо по-голямо, защото шансът да ви го приберат на входа е много голям.

3) Ако ще ходите на дискотека с чалга, например, а по принцип не слушате особено чалга, то тогава няколко дни преди това послушайте малко новите хитове, за да са ви познати на дискотеката и да ви е по-забавно.

4) Винаги носете със себе си поне един презерватив– никога не знаете какъв отенък ще добие вечерта.

5) Добра идея е да наметнете на раменете си някой интересен шал, който да допълва аутфита ви и също така да ви стопли на връщане от дискотеката, когато ще сте изпотени.

6) Ако не сте обвързана, винаги гледайте да сте в компанията на някой по-близка ваша приятелка, която да ви измъква от навлеците-ухажори, които са навсякъде в дискотеката.

7) Винаги избирайте обувките на платформи или тип пантофки пред високите, тънки токчета. По-удобни са и отново са секси.

8) Не носете пръстени, защото като танцувате може да ги загубите, без дори да разберете.

9) Използайте водоустойчива спирала, за да не се разтече, когато се изпотите от танци.

10) Използвайте прахообразен фон дьо тен вместо течен, отново заради същите съображения.

11) Фиксирайте грима с пудра.

12) Напръскайте си лицето с малко минерална вода, след като гримът ви е завършен, за да го направите по-траен.

13) Носете гланца си, пудрата и сенките, както и молива за очи във вас.

14) Преди да сложете каквото и да било червило или гланц на устните си, им нанесете много пудра. След това сложете балсам за устни и накрая червило или гланц, или и двете, разбира се. Така гримът ще е по-дълготраен и ще стои по-красиво.

15) Когато отивате на дискотека, носете косата си прибрана или вързана, така ще ви е много по-удобно да се забавлявате.

16) Внимавайте да имате дребни пари преди да отидете на дискотека. Трябва да имате двулевки за безалкохолни и монети от 50 стотинки или 1 лев за тоалетна.

17) Запасете се с някоя и друга превръзка или тампон, просто за всеки случай, както и със спазмалгон.

18) Забравете за всичките си проблеми. Каквото и да правите, вземете си усмивка и не я сваляйте цяла нощ!

Виж още по темата