Интернет Запознанства

Първо да се разберем – ако сте тръгнали да търсите сериозна връзка или, не дай си боже, бащата на вашите деца в нета, страшно много сте се объркали. Не, че е абсoлютно невъзможно, но ако се чувствате късметлийка, пуснете по-добре един тото фиш. Иначе секс има колкото си искате, количества и разнообразие също. Как ще ви понесат моите съвети… Не знам. Може да ви натъжат, разсмеят, изумят или поне да ви научат на нещо. Най-малкото, може да запълните много часове пред клавиатурата и току виж намерите компания за по едно питие. Ето няколко от видовете мъжкари, които се подвизават в нета:

Самовлюбеният

Той няма да ви заговори, а ще чака вие да кацнете. Когато го направите, той великодушено ще ви обърне внимание, но не защото е впечатлен, а просто има нужда от още публика. Има много снимки в профила си или настоява да ви прати мейл със снимки независимо искате ли или не. Когато си отворите мейла, той ще е пълен с кадри тип “Аз и страхотният ми мотор”, “Аз и бившето ми гадже манекенка в Италия”, “Аз на яхта” и т.н. Малко вероятно е да се запознаете, освен ако не сте манекенка в Италия, която мечтае да се развива и учи туризъм. Той просто има нужда от няколко анонимни фенки, които да въздишат без да се доближават достатъчно до истината.

Интелектуалецът

Профилът му в сайта за запознанства, е пълен с цитати на философи и китайски мъдрости за живота. Има една-две снимки с черни дрехи и замислен вид. В началото разговора ще върви като по вода. После ще забележите, че разговаряте все за неща, които по никакъв начин не са свързани нито с вас, нито с него и способността му да води разговори всъщност, е брилянтен начин да стои затворен в себе си.

Чувствителният

Ей, тук ударихте голям късмет – бързо-бързо ще разберете за това как баба му страдала от косопад и той се страхува да не е генетично, за алергията му към прах, ягоди, пеперуди и лубрикантите на презервативите и как като малък сестра му го затиснала в ъгъла и го намацала с червило и лак като някоя кукла. Ако не искате да сте болногледачка или дойка – дим да ви няма!

Приятелят

Разговорите с него са страхотни. Имате му пълно доверие, чувствате се уютно с него и можете да му кажете всичко. Обаче защо няма трептене под лъжичката и все забравяте да му кажете здрасти… Дали не е прекалено добро момче за вашия вкус?

Лепката

Заговаряте се с него не защото ви е заинтересувал много, а просто за чиста съвест – вие сте длъжна да проверявате всяка възможност. За трите изречения които сте си разменили той решава, че сте невероятна, интересна, умна и най-вече ослепително красива и иска запознанство. Ако случайно се объркате да се видите или, недай си боже, да преспите с този индивид, ви чакат дълги сърцераздирателни мейли, SMS-и и звънтежи по телефона. Той непрекъснато ще иска да се уверява във вашата взаимност, която уви ще намалява успоредно с неговата настоятелност. От сега да ви кажа – от такъв можете да се откачите много трудно и май нищо друго не помага освен да бъдете болезнено искрена.

Жененият (има две породи)

  • искреният“ веднага ви съобщава, че е женен. Разбирате, че жена му е студена и всичко между тях е мъртво от години или тя няма нищо против неговите забежки, защото освежавали брака им. Ако искате неангажиращ секс, става.
  • лъжецът“ – той ще ви заблуждава до последно. Ще си махне халката, ще отлепи снимките на жена си и ще скрие четката и за зъби от банята. Когато разберете, което е неизбежно, той ще се опита да пробута „искреният“ като план Б. (бел. авт. такъв не заслужава дори да го изчукаш и захвърлиш!). Просто подмини.

Геят

Ако случайно си махмурлия, разсеяна или по някаква друга причина се объркаш да го заговориш, без да разбереш за това, пий един аспирин и пак му виж профила: много снимки на бицепси и полуразкопчани дънки с плочки над тях. Не го бъркай обаче със Самовлюбеният – тук няма мотори, гаджета или каквито и да било фализми. Ако е би, може и да си поговорите, в противен случай, ще бъдеш бързо разкарана. Те не обичат да си губят излишно времето в приказки с разни женоря, те търсят секс, веднага.

Мишока

Той живее в нета. Може да е всякакъв, може и да ви хареса дори, но нищо не е в състояние да го изкара от неговата анонимност. Дори да сте внимателна, тактична и търпелива, той няма да си покаже муцунката от дупката. Не знам, може и да има причина да се крие… Представяте ли си какво разочарование ще бъде да разберете огромната разлика между това, което иска да е, и това, което е в действителност.

Сигурно има още много видове – разнообразието е изненадващо голямо. Най-важното е да запомните, че това е само забавление. Много е приятно да имате голям избор и поне за малко да бъдете такава каквато искате, но истината е, че това е илюзия… И, за бога, не го превръщайте в ежедневие, за да не се събудите един ден и да разберете, че всичките ви приятели имат nick-ове и няма с кой да пиете по едно довечера.

Виж още по темата