21 неща, които никога не бива да спираш да правиш

Сигурно е минало доста време от последният път, в който цял уикенд се излежава лениво на дивана и гледа глупави сериали; когато стана посред нощ, защото се сети, че в хладилника има цяла купа шоколадов сладолед, когато се разхождаше в мола късно вечерта когато няма хора… или пък когато си пусна някоя от любимите ти песни от тинейджърските години? Най-новите изследвания показват, че любимите навици е абсолютно задължително да бъдат възстановени. Затова… какво още чакаш?

Проследи нашите 21 любими навика и ще се потопиш в света на сп. Гиздава. Убедени сме, че ще добавиш и много нови и интересни към нашият дълъг списък. Залавяй се за работа, спомни си какво беше усещането да правиш само и единствено това, което ти доставя удоволствие, кара те да се чувстваш пълноценен, спокоен и уравновесен човек.

1.Помниш ли славното време, в което не се притесняваше да покажеш среден пръст на глупавият шофьор, който те засече. Поднови традицията – доста е разтоварващо!

2.Да си преправяш гласа, когато говориш с непознат по телефона, за да звучиш по-зряло и сериозно.

3.Да гледаш любимото си телевизионно предаване, „Следващият топ модел на Америка с Тайра Банкс” например, заедно с най-добрата си приятелка, за да можете да коментирате грима, прическите и всички онези момичешки неща.

4.Да спиш следобед – стани рано, отметни задачите за деня, а след това се тръшни на канапето и заспи сладък сън. Най-сладкият сън. 😉

5.Да излезеш сама на дълга вечеря, да си поръчаш за десерт голяма палачинка с течен шоколад и сладолед, цветни пръчици… и след това да благославяш създателя на убийствената комбинация.

6.Да се разхождаш гола просто ей така, за удобство.

7.Да записваш любимите си песни, албуми, видеа и филми на CD-та и да ги надписваш с цветни перманентни маркери.

8.Да има някой секси тип, по който въздишаш… да, дори когато имаш връзка и да, дори когато той е холивудска звезди и знаеш, че най-вероятно никога няма да го имаш.

9.Да носиш косата си на плитки. В случай, че не ти е известно, момчетата си падат адски много по тази прическа. Напомняш им на палава ученичка.

10.Да носиш от онези огромни, широки, меки, пухкави, космести ластици за коса, които са същинска грешка на модата. Затова пък обаче са страшно удобни, хващат цялата коса и така можеш да си направиш маска на лицето без да омазваш и част от нея. Пък и бяха доста модерни през 90-те.

11.Да си падаш по хореографските танци. Убедени сме, че си била влюбена в танцовалните умения на Кристина или Бритни от онази изглеждаща толкова далече, ера. И докато гледаш някои от клиповете на The Pussycat Dolls да повтаряш секси движенията на момичетата.

12.Да пазаруваш с майка си! БИНГО! Току-що откри златна мина!

13.Да се правиш на световноизвестна гримьорка, като преобразяваш най-близките си приятелки. Не забравяй да погледнеш и в нашите идеи за грим за разнообразие. 😉

14.Да подбираш облеклото си, аксесоарите и обувките от вечерта, така сякаш утре е първият учебен ден.

15.В началото на септември да се презапасяваш с нови канцеларски материали, като в добрите стари времена. Всякакви цветни листчета, химикалки пухкави тефтери са добре дошли.

16.Да прекараш целия ден в леглото и да гледаш любимия си сериал.

17.Да пишеш писма до бъдещото си „Аз”, в които разказваш с какво се занимаваш сега, какви са мечтите и плановете ти.

18.Да носиш на работа/лекции вкусен, домашно приготвен сандвич, които те чака още от предната вечер… и цял ден си мислиш как ще го изядеш сладко, сладко.

19.Да си водиш списък с момчетата, с които си излизала.

20.Да си направиш бук, като на моделите, и всяка година да добавяш по една секси, гореща, красива снимка. Така когато остарееш и времето отнеме младостта ще можеш да си я припомняш с усмивка.

21.Винаги да си вярваш!

Виж още по темата